banner-hoofdpijnmassage.jpg aalten

Massage bij hoofdpijn

Hoofdpijn, je bent niet de enige die er last van heeft. Een op de vijf Nederlanders heeft minstens 1 dag in de week last van hoofdpijn. Er zijn verschillende vormen van hoofdpijn, die allen weer een andere oorzaak hebben. Vaak is hoofdpijn goed te behandelen door een massage. Heeft je hoofdpijn zijn oorsprong in een hoge spierspanning rond hoofd, nek en schouders: dan is de hoofdpijnmassage een goede manier om je klachten te verminderen of te verhelpen. Ook bij migraine is het mogelijk om preventief een hoofdpijnmassage te ondergaan.

In een uitgebreid intakegesprek bekijken we de oorzaak van je hoofdpijn en bepalen we de meest geschikte massage. Bij hoofdpijn die vooral uit de nek komt, lig je op je rug en masseer ik de spieren van de nek, het (achter)hoofd en gezicht. Komen de klachten meer uit de schouderregio, dan masseer ik je terwijl je op je buik ligt. Ook dan masseer ik het achterhoofd. De massage duurt ongeveer een half uur.

Voordelen massage bij hoofdpijn:


massage bij hoofdpijn

Wanneer kun je niet gemasseerd worden?


Raadpleeg bij aanhoudende hoofdpijn altijd eerst een (huis)arts!

Wat kost een hoofdpijnmassage?

Klik op de knop "Maak afspraak" om eenvoudig en snel een afspraak te plannen in de online agenda. Kies een dag en tijd die jou het beste uitkomt. Je ontvangt per mail een bevestiging van je afspraak. Vooraf betalen is niet nodig. Je betaalt (via een Tikkie of contant) na afloop van je massage.