banner massage Aalten

Zwangerschaps - massage omgeving Aalten

Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! Een bijzondere tijd, waarbij je lichaam andere behoeften heeft dan normaal. Een zwangerschapsmassage is de ideale manier om even lekker tot rust te komen, te ontspannen en het biedt bovendien verlichting. Boek een ontspannende zwangerschapsmassage in Aalten en omgeving. Je bent van harte welkom in mijn praktijk in Aalten of ik kom naar jou toe voor een zwangerschapsmassage op de stoel. Wat jij het meest ontspannend vindt.

Voordelen van zwangerschapsmassage

Een zwangerschap vraagt meer van je rug, schouders, nek en benen dan normaal. Dit komt omdat het zwaartepunt met de groei van je buik continu verandert. Ook is je lichaam zich aan het voorbereiden op de bevalling, waardoor je klachten kunt krijgen. Een zwangerschapsmassage biedt verlichting en ontspanning: Bovendien komt het gelukshormoon endorfine vrij. Endorfine zorgt voor vermindering van pijn, werkt ontspannend, versterkt het zelf genezend vermogen en boost je immuunsysteem.

Zwangerschapsmassage: jouw wensen staan centraal

Iedere zwangerschap is anders. Dus vertel je wensen, waar je eventueel last van hebt, dan pas ik de massage aan op jouw wensen. Zo krijgt jouw lichaam de aandacht die het verdient. Een massage kan vanaf de 12e week van je zwangerschap. Ook als je geen specifieke klachten hebt is een zwangerschapsmassage een echte aanrader! Kies voor de massage die bij jou past:

1. Zwangerschapsmassage in buiklig op de Body Cushion (30 of 60 minuten)

De Body Cushion heeft een speciaal ontwikkelde, ondersteunende buikuitsparing. Hierdoor kun je weer heerlijk op je buik liggen en genieten van een ontspannende massage van 30 of 60 minuten.
Een zwangerschapsmassage van 30 minuten kost € 30,-, een massage van 60 minuten € 55,-.

zwangerschapsmassage Body Cushion

2. Zwangerschapsmassage in zijlig op de massagetafel (60 minuten)

Nadat we je wensen besproken hebben, ga je lekker comfortabel op de massagetafel liggen. Je ligt op je zij, stabiel op het Body Cushion. Met zachte massagetechnieken masseer ik je rug, nek en schouders en geef indien gewenst extra aandacht aan je probleemgebieden. Als je wilt masseer ik ook je armen en handen, ook masseer ik ook je benen en voeten voor een extra ontspannen gevoel.
Een zwangerschapsmassage van 60 minuten kost € 55,-.

zwangerschapsmassage Aalten

3. Stoelmassage zwangerschap (30 minuten)

Je zit op een speciale, extra ondersteunende massagestoel. Je buik (groot of klein) heeft voldoende vrije ruimte. Centraal bij deze stoelmassage staan je rug, nek en schouders. Als je wilt kunnen ook je armen en handen onderdeel uitmaken van de massage.
Een zwangerschaps-stoelmassage van 30 minuten kost € 30,-.

Klik op de knop "Maak afspraak" om eenvoudig en snel een afspraak te plannen in de online agenda. Kies een dag en tijd die jou het beste uitkomt. Je ontvangt per mail een bevestiging van je afspraak. Vooraf betalen is niet nodig. Je betaalt (via een Tikkie of contant) na afloop van je massage.Wil je graag een zwangerschapsmassage cadeau doen? Ook dat kan! Bestel dan een massage cadeaubon.