banner massage Aalten

Magneetmassage

Wil je eens een heel andere manier van masseren ervaren, probeer dan de magneetmassage. Als je je gehaast of gestrest voelt of moeite hebt om "met beide benen op de grond te blijven" dan is een magneetmassage bij uitstek geschikt. Door de magnetische kracht van de magneten ervaar je diepe ontspanning, tintelingen of warmte. De magneten helpen je spieren te ontspannen, het stimuleert de doorbloeding en verbetert de zuurstofopname in de cellen.

Een magneetmassage vermindert pijnklachten en brengt je lichaam in balans. Als je liever niet op de blote huid gemasseerd wilt worden, is dat geen probleem. Een magneetmassage kan ook over de kleding heen gegeven worden en heeft dan dezelfde ontspannende werking.

Draag je een pacemaker of iets anders dat op batterijen werkt in je lichaam, dan kun je helaas geen magneetmassage ondergaan.

Wil je deze bijzondere massage een keer ervaren? Maak dan nu een afspraak.

Wat kost een magneetmassage ?

25-30 minuten                € 30,-
50-60 minuten                € 55,-


Klik op de knop "Maak afspraak" om eenvoudig en snel een afspraak te plannen in de online agenda. Kies een dag en tijd die jou het beste uitkomt. Je ontvangt per mail een bevestiging van je afspraak. Vooraf betalen is niet nodig. Je betaalt (via een Tikkie of contant) na afloop van je massage.