banner massage Aalten

Ontspannings - massage

Er wordt veel van je gevraagd tegenwoordig; drukke baan, kinderen, sociale contacten, sporten. Allemaal leuke dingen, maar soms geeft je lichaam aan dat het even genoeg is, wil het wat aandacht om lekker te kunnen ontspannen. Een ontspanningsmassage helpt je om alle opgebouwde spanning weer los te laten. Tijdens een massage van 30 of 60 minuten wordt aandacht besteed aan die delen van je lichaam die het meest gespannen zijn. Ook is het mogelijk om de massage af te sluiten met een heerlijke voet- of hoofdmassage voor extra ontspanning. In een kort intakegesprek kun je je wensen kenbaar maken zodat je lichaam de aandacht krijgt die het verdient.

Ben je zwanger? Kies dan voor de speciale zwangerschapsmassage.

Wat doet het?

Een ontspanningsmassage verlicht klachten zoals hoofdpijn, vastzittende nek en schouders, pijn in de (onder)rug, algehele vermoeidheid, stress en slapeloosheid.

Wat kost een ontspanningsmassage?

Klik op de knop "Maak afspraak" om eenvoudig en snel een afspraak te plannen in de online agenda. Kies een dag en tijd die jou het beste uitkomt. Je ontvangt per mail een bevestiging van je afspraak. Vooraf betalen is niet nodig. Je betaalt (via een Tikkie of contant) na afloop van je massage.