banner massage Aalten

Overige massages

KIOM-massage

KIOM-massage Wil je eens een andere massage ervaren, kies dan voor de holistische KIOM-massage. Niet alleen een massage met olie, maar ook rustgevend wiegen van het lichaam en het in balans brengen van de energiestromen maken deel uit van deze ontspannende behandeling. Bij de KIOM-massage gaat de aandacht naar de mens als geheel en niet alleen naar het deel van het lichaam dat klachten geeft.
Voorafgaand aan de KIOM massage bekijken we of je bepaalde klachten hebt en waar je op dat moment behoefte aan hebt. Op basis daarvan wordt de massage samengesteld. Als je vaker komt wordt de KIOM massage steeds meer "op jouw lijf geschreven".
Een korte kennismakings-KIOM-massage duurt 30 minuten, een uitgebreide KIOM-massage duurt 60 minuten.

Tarief KIOM-massage

30 minuten                 € 30,-
60 minuten                 € 55,-


Freehands-massage

Stevig masseren zonder veel kracht te zetten. De freehands-massage is een complete lichaamsmassage met een redelijk stevige aanpak. De massage wordt grotendeels gegeven met de onderarm, gecombineerd met een diepe massage met de elleboog. Het masseren met de onderarm geeft een vol en compleet gevoel, terwijl massage met de elleboog vastzittende spieren bewerkt.

Tarief Freehands-massage

30 minuten                 € 30,-
60 minuten                 € 55,-


Freehands-massageKlik op de knop "Maak afspraak" om eenvoudig en snel een afspraak te plannen in de online agenda. Kies een dag en tijd die jou het beste uitkomt. Je ontvangt per mail een bevestiging van je afspraak. Vooraf betalen is niet nodig. Je betaalt (via een Tikkie of contant) na afloop van je massage.